...








Wednesday, December 16, 2009

Qatar Episode 2

Mmmm...nak start dari mana ye episod 2 ni. Ok la untuk episod 2 ni. Nak ceritakan tentang sambutan harijadi (Birthday party la) yang diorganizekan khas untuk Aiza (gambar bawah ni) dan juga untuk mengalu-alukan kedatangan ornag Malaysia( me and cousin). Ramai yang datang kat majlis ni dan seperti biasa aku juga la yang jadi photographer tak rasmi nye (hihi). Post kali ni takdala nak cerita banyak benda. Just nak tunjuk gambar je. hihi

(birthday girl)
Bawah ni la gambar  gelagat waktu nak tiup lilin. Jom tengok. Arr terlupa pulak nak bagi tau. selain Aiza (birthday girl), ada lebih kurang 5 orang lagi yang birthdaynya diraikan termasuk la aku.
(hihi). So jom la menikmati gambar yang buruk ini. Silakan2.....


(eh...mana budak lelaki???)ni la orang lain yang di sambut birthdaynya.
(ni second cake...)sempat mengenditkan orang (candit photo)
(hihi....comel tak budak ni)(ni sebelum majlis start...bosan sangat facebook dulu hihi)
(secret agent in action)
huhu, antara hidangan paling special hari tu. nasi beriani. Sedap ooo.
(budak2 gedik)
(gadis2...mmm.... ntah la...haha)(lelaki2 macho)
(aku nak jugak bergambar....with birthday girlz)
Majlis tu bermula pukul 3 (waktu doha) and pukul 8 malam waktu malaysia. Habis pulak pukul 10 malam(waktu doha). Huyooo lama gila kan. So lepas tu tiba la masa bukak hadiah. Tengok bawah ni. Banyak gila kan hadiah Aiza dapat. Jelez oo. Dah la sume mahal2 tau.

(hadiah saya)
(excited dapat hadiah la tu)(antara hadiah yang tak boleh bla..hihi)

Ok la sampai sini dulu ye...sampai sini dulu episod 2. Mintak maaf la kalau tak boleh nak update cepatye. Sebab cuaca sejuk. Badan pon jadi malas.HIHIHI

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin