...








Monday, May 31, 2010

Photo Manipulation

1st time aku buat photo manipulation dengan serious. Merata aku cari inspirasi. Bukak page ni page tu. Akhirnya dapat lah juga sedikit inspirasi. Walaupun tak segempak mana gambar ni. Tapi aku sangat berpuas hati sebab ni lah design pertama aku dalam photo manipulation.
so enjoy.

klau korang tak dapat bayangkan gambar asal dia. boleh la tengok gambar kat bawah ni....



kat sini aku sediakan jugak link untuk " stock photo " yang aku gunakan.
Model |serigala putih | air terjun | merpati putih | pokok | burung terbang | rama-rama
mana tau kalau2 korang pun nak mencuba buatkan. Tak susah pun buat dia. Cut gambar lepas tu cantum je.

p/s: kalau korang ada pertanyaan. Boleh la tanya kt formspring aku. atau pon tulis je kat shoutbox tu. Aku akan cuba jawab persoalan korang ok.

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin