...








Tuesday, June 29, 2010

Perang POSTER HALUAN KIRI


Atas Tanda sokongan terhadap industi Photography di Malaysia. Aku dengan berbesar hati memasuki Pertandingan 'perang Poster Haluan Kiri' yang dianjurkan oleh KUKUBESI dan CHOTTOUCH kat facebook.

Bagi pengadilan poster ni. Ia akan dinilai melalui undi pengunjung yang datang pada 4 Julai nanti. Jadi walaupun poster tak lawa mana, tapi kalau korang bawak ramai2 kawan. Korang pon boleh menang.So kepada sesiapa yang berbakat tu jom la join Perang Poster ni. Boleh juga tunjukkan bakat korang tu. Tak lupa juga kepada sesiapa yang 'confirm' akan pergi, jangan lupa vote poster aku ye. (hihi)

Sedikit info pasal event Haluan Kiri ni.....
Event ni diadakan bagi tujuan untuk membuat pelancaran buku 'Haluan Kiri' yang dihasilkan dari dua photographer yang aku kita antara terbaik kat Malaysia ni. (KUKUBESI dan juga CHOTTOUCH) (korang boleh baca selanjutnya kat bawah ni...)banyak aturcara yang menarik diadakan. Kat sini aku tunjukkan aturcara yang akan dijalankan

AGENDA :
10.00 pagi
- peserta pameran dan krew setup lokasi

11.00 pagi
- band sound check

12.00 tgh
- pameran fotografik "FOTORADIKAL KUKUBESI " bermula
- penjualan cenderahati kukubesi , chottouch dan haluan kiri

02.00 ptg
- pelancaran buku kukubesi dan chot ( haluan kiri )
- pelancaran sonic velocity compilation album
- kata ucapan

03.00 ptg - 8.00 malam
- kukubesi dan chottouch sidang media
- showcase bermula
- sessi fotografi bersama artis sonic velocity
- sessi tandatangan artis sonic velocity
- sessi ramas mesra kukubesi dan chottouch
- pengumuman pertandingan HALUAN KIRI 001 DAN 002
- sessi bergambar
- tamat

*LAIN-LAIN
1.kemunculan gadis2 litar yang pastinya menghangatkan suasana, tetapi kemunculan mereka tidak seperti di litar sepang tetapi kemunculan mereka bersesuaian dengan konsep MERAH HITAM HALUA KIRI. sila bawa kamera dan wang lebih untuk mendapatkan buku, cenderamata dan banyak lagi aktiviti yang akan di jalankan untuk memeriahkan suasana.

2. konsep pakaian adadalah MERAH HITAM

p/s: apa tunggu lagi, free kan masa korang dan pergi event sekali seumur hidup ni.. hihi.
aku pon pergi jugak. boleh la kita berjumpa nanti.

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin