...








Friday, July 30, 2010

Poster Design Bulan ini.

Hye guys, post kali ni takde apa yang nak di bicarakan sangat, just nak showkan 2 kerja mendesign poster aku untuk bulan ni. 2 orang client mintak aku designkan poster. So hasilnya macam korang boleh nampak kat bawah ni. So apa pandangan korang. Buruk ke cantik ke, ada yang tak kena ke (hihi.). So enjoy ye...



p/s: kalau korang nak tempah poster daripada aku, silakan lah ye, jangan malu2 hihi! tehee~

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin