...








Tuesday, August 31, 2010

Selamat Meyambut Kemerdekaan Malaysia ke-53

Selamat Hari Lahir yang ke 53 buat negaraku Malaysia dan buat geng-geng blogger dan seangkatan dengannya selamat menyambut bulan kemerdekaan. Diharapkan kita dapat lah memerdekakan diri kita dan berubah kearah yang lebih baik. Tahun ni merupakan tahun paling best untuk menyambut kemerdekaan sebab pada tahun ni 31 Ogos telah jatuh pada 10 Malam terakhir Ramadhan. Maka bertambah2 berkat la kemerdekaan kali ni. Jadi eloklah kita rebut peluang untuk berubah betul2. Cuba la reflect balik apa yang kita dah buat dulu. Perbetulkan mana yang silap. Ingat! masih belum terlambat lagi untuk kita berubah.

Seperti tahun lepas juga, tahun ini aku pon ada buat poster (desktop wallpaper) kemerdekaan. dan pada tahun ni aku agak kekurangan idea sikit macam mana nak buat poster merdeka ni. haha. Puas cari idea. Tak jugak jumpe2. Last2 buat simple2 je. Korang boleh tegok kat atas tu. Agak selekeh kan (nak kritik silalah). Siapa tak tengok lagi design aku tahun lepas boleh klik kat sini. Siapa nak amik buat frame kat dinding silakan lah ye. hihi. Ok lah, sampai sini je untuk kali ni. Sekali lagi nak ucapkan.

::|1 MALAYSIA MENJANA TRANSFORMASI|::

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin