...








Monday, September 13, 2010

15 cara ikat kasut yang kreatif

Aku tau hari raya ni mesti ramai yang dah beli kasut baru kan. Haha. Siapa yang takde kasut tu rugi la sebab aku nak tunjukkan macam mana korang boleh try belajar cara ikat kasut yang korang belum pernah buat lagi sebelum ni.(haha) Baru la ada kelainan di Hari Raya ni. haha. Secara jujurnya, belum ramai lagi aku tengok orang ikat kasut cara macam ni, So kalau korang buat, korang la one and the only. Memang hensem lagi berseri2 la orang pandang nanti. Silap2 berpuluh2 awek kejar korang nanti. Kalau perempuan pulak, ramai la jejaka2 tampan nak ngorat nanti (kuang2).

So jom belajar cara ikat kasut...

















p/s: sumber dari google image :) harap anda terhibur. Selamat beraya!!! Teheee~

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin