...








Thursday, September 23, 2010

Light Trail Raya (pt.2)

(siapa boleh teka ni mercun apa, Haha)

Waa! dah 4 hari tak dapat nak buka blog. Ni semua sebab streamyx rosak la ni. Nasib baik tak rosak sampai seminggu. Kalau tak memang bosan gila la kalau tak boleh buka internet. Haa! berbalik kepada topik asal. Haaa! tengok, aku dah pon upload part 2 light trail raya ni. haha!. Macam yang aku bagi tau jugak. Gambar2 kali i lagi DaBOOM la. tak percaya? korang tengok je la nanti. Aku rasa gambar2 kali ni lebih cemerlag, gemilang dan terbilang dari tahun2 lepas. Ni semua atas jasa lens 10-20mm 'wide angle'. Ni la 1st time aku gunakan utuk raya (cehh, sebenarya nak bagi tau ada lens baru je tu. haha).

Arr, kan hari tu aku ada bagi tau nak ajar macam mana nak buat light trail ni kan. Aku dah tukar fikiran yang aku akan buat 1 post khas mengenai light trail ni. rasa lagi best. Banyak sikit boleh cerita. Harap korang tak mengamuk la ye aku tak cerita taruk cara buat light trail tu kat post ni. hihi. Apa-apa pon aku nak korag hayati je dulu gambar2 BooM!!! Bastik dari aku ni. Cewahh.

Jom layan, Zasss...
Amacam, terpegun tak. Haha!

Gambar ni semua original colour. Takde ape2 edit. Just tambah watermark je. hihi


haaa! Ni antara karya agung yang berjaya dihasilkan

Pakai bunga api pon boleh buat corak2 best tau!

Haaa! ni aku rasa x pernah lagi nampak orang buat gambar macam ni. Aku la yg 1st. Yeah!




p/s: haaa, amacam. the BOOM!! tak semua gambar ni. haha. klau korang rasa biasa je. Maknanya banyak lagi la aku kena perbaiki untuk tahun depan. Jaga segan2 nak tinggalkan komen ye :)

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin