...








Sunday, December 19, 2010

30 USB Thumb Drive Yang Kreatif

Hye semua! macam mana weekend korang. Best tak. Weekend aku tak best la. Boring je. Mana taknye. Hujan je pagi petang. Otak pon jadi lembab. Nak keluar memang malas la. Ok lah hari ni just nak buat entry santai je. Tak nak serius2. Haha.

Hari ni apa yang aku nak sharekan kat korang ada lah design2 thumb drive yang sangat2 kreatif. Sekarang ni macam korang boleh tengok kat kedai2 dah macam2 design thumb drive ni kan. Ada yang comel, ada yang kecil gila, ada yang bercolor2. Macam2 la. Sampai rambang mata nak pilih. Capacity pon makin lama makin besar. Sekarang ni paling besar 16 gb kan (Ada lagi ke yang lagi besar?). Silap2 lagi 3 tahun, 1 Tera pon ada jual.

Ok lah. Malas nak membebel panjang. Apa kata korang tengok sendiri kekereatifan yang ditonjolkan dalam design thumb drive diorang ni. Check it out...

Teddy Bear kepala tersangkut. hihi

patung ni boleh gerak2 macam orang tengah bersenam

Kura2 berteknologi tinggi

2 in 1. Ada sticky note tu...cool



Ni kalau dah kelaparan sangat waktu buat kerja. Makan je terus.

Ni memastikan rambut korang sentiasa kemas waktu buat kerja. hihi

Ni silap2 kena tahan polis kalau nampak. haha


Sesuai untuk suri rumah yang suka basuh baju. bleh guna untuk sidai baju sekali ni.




Kalau tengah makan ubat tu, jangan tersilap telan thumb drive ni dah la. Habis hilang data nanti


untuk apple lover.



Faveret aku. Teringin gila nak yang ni.

2 in 1. Tie dengan usb

Khas untuk doktor2 diluar sana

Siapa kata sekarang ni diskette dah tak guna lagi.


Ni pon best jugak ni. Transformers

Remote Nintendo Wii

Nak prank orang memang best ni



So amacam. Sangat kreatifkan mereka2 ni. Aku rasa yang kamera tu la paling aku suka. Haha. Pasal aku minat photography. Yang mana 1 pulak faveret korang?

Ok lah. Sampai sini je untuk kali ni. Bye2.

p/s: Pesal la kat Malaysia susah nak jumpe design2 yang cool macam ni...hmmm

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin