...








Tuesday, December 28, 2010

Siapakah Dia 10 Header Blog Tercantik 2010 ?

Salam semua. Hari ni aku nak buat entry ringkas je. Korang tau tak yang blog 2dayblogger ada menganjurkan "Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010". Tak tau ke? Isykh2. Ok, macam ni. Konsep yang digunakan sama je macam Blog Pilihan Malaysia 2010 hari tu. Korang perlulah mengundi. Haa, ala2 pilihan raya gitu.

Blog aku antara 50 blog yang disenaraikan kat situ. Jadi kalau korang rasa blog aku ni layak. Korang boleh tekan button vote kat bawah ni dan cari http://ezhan-artwork.blogspot.com. Lepas tu tekan la vote. Kalau korang rasa ada yang lagi layak. Vote la diorang. Ingat kebebasan memilih ada lah ditangan korang ( Wah, macam kempen betul2 pulak). haha. Ok lah, tu je benda yang nak disampaikan. Selamat mengundi.

button

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin