...








Thursday, March 31, 2011

"The Paper Office" Seni Kertas Yang Kreatif

Hye geng2 semua. Cuba korang tengok ni. Karya yang dibuat dengan hanya menggunakan kertas. Sangat menarik dan teliti kan ? Tak sangka dengan menggunakan kertas je boleh hasilkan karya yang sangat cantik macam ni. Dulu waktu kecik2 nak buat origami pon dah terkial2. Kalau buat macam ni, silap2 sebulan belum tentu siap lagi. Hahah! Dah puas aku cari owner dia tapi still aku tak dapat kenal pasti siapa yang buat karya ni. Apa2 pon aku memang salute la hasil kerja dia.

Cuba la korang hayati sendiri, penuh berseni kan. Dah macam suasana kat office sebenar pulak....



Jom tengok yang lain pulak...











Totally awesome!!!


p/s: Nampaknya permintaan untuk tutorial stereographic amat menggalakkan. So aku akan tunaikan permintaan korang semua. Harap bersabar ye :)

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin