...








Friday, July 1, 2011

50 Fakta-Fakta Yang Menarik (Doodle)

Yo2 whats up. Fuhhh, macam rapper pulak. Hari ini aku nak sajikan korang dengan fakta2 yang boleh dikatakan agak menarik untuk yang mana semua fakta2 ni diterjemahkan dalam bentuk illustrasi atau doodle. Cool kan.

Boleh dikatakan banyak jugak la fakta2 yang aku baru tahu. Contohnya macam ni. Korang tahu tak kalau korang berada di India korang boleh berkahwin dengan Anjing. What the @#$%^. hahah. Tak masuk akal betul kan. Tapi ini semua fakta. Bukan tipu2 punya ye. Banyak lagi fakta2 yang best korang boleh baca nanti.

Tapi sebelum korang baca tu korang perlu kuatkan mental sebab ada 50 gambar yang korang akan baca. Silap2 boleh juling mata nak tengok semua gambar ni. Tapi apa2 pon semua fakta ni memang sangat menarik. Tak percaya tengok lah sendiri




ada lagi ni
















































Source: Funzu

Amacam best kan fakta2 ni. Haha. Fakta yang pelik2 pon ada. Apa2 pon harap korang terhibur la ye dengan post ni. Kalau korang ada fakta2 yang boleh dikongsikan bersama jom la kongi ye. Best tambah ilmu pengetahuan ni. Ok lah see you guys next post. bye

p/s: Tiba2 teringin nak beli iPad 2 la. Macam best je. hihi

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin