...








Thursday, November 17, 2011

20 Gambar Gelagat Stormtrooper yang LOL!

Salam semua, disebabkan pagi esok aku takde paper. Hari ni boleh la isi masa terluang ni untuk buat post ringkas.

Takde apa yang nak diceritakan cuma tadi tengah berjalan2 kat internet tiba2 terjumpa pulak gambar2 action figure stormtrooper yang super lawak ni. haha. Tergelak sorang2 jugak la bila tengok gambar2 ni. Hilang rasa tension final exam ni. haha. Kalau korang pon rasa nak release tension, tengoklah gambar2 ni.






















Hihi, lawakkan. Kreatif betul lah diorang ni. Hilang tak stress2 korang tu? Kalau tak hilang cuba hayati betul2 gambar tu sambil buat dialog sendiri. haha. Mesti korang tergelak punya lah. 

Source: Kontraband

p/s: minggu ni sampai minggu depan aku ada final exam, jadi tolong doa2 kan aku ye. Harap dapatlah maintain pointer

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin