...








Tuesday, February 8, 2011

Inspiration: Best Collection of Photo Manipulation

Hello2 rakan blogger dan bukan blogger sekalian. How are you guys doing? hihi. Hari ni nak tujukkan kat korang semua gambar2 yang sangat2 lah amazing nye. Gambar apa yang aku nak tunjuk ni? Sebenarnya gambar yang aku nak tunjukkan ni ialah koleksi photo yang dah di manipulasikan atau bahasa saintifiknya "photo manipulation".
Photo manipulation is the application of image editing techniques to photographs in order to create an illusion or deception (in contrast to mere enhancement or correction), through analog or digital means -wikipedia
Koleksi2 gambar ni adalah dari designer2 dari seluruh dunia. Diorang ni sangat2 lah berbakat. Aku kalau boleh nak sangat edit gambar macam diorang. Tapi malangnye still tak mampu lagi. Ok lah. apa kata korang layang karya2 diorang yang hebat ni.

jom tengok yang lain pulak...










































hebat kan diorang ni. So, kepada mereka2 yang nak jadi designer kat luar sana tu. Boleh la jadikan ni sebagai inspirasi untuk korang dapatkan idea. Ok lah , sampai sini je. see u next time.

p/s: sekarang ni tengah sibuk dengan projek design terbaru. Nak tengok? kena la tunggu. hihi

blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin